Tevreden

      Geen reacties op Tevreden

2014-10-07 22 41 51

Soms snap ik er echt helemaal niks van… Op momenten dat ik me goed voel, me fit voel en een tijd lang lekker heb gelopen, kan ik mijn benen soms niet vooruit krijgen. En op momenten dat hardlopen zelfs bijna onmogelijk zou moeten zijn, loop ik redelijk goed.

Zo ook gisteravond. Ik had bij vertrek alle schijn tegen. De laatste keer dat ik mijn Asics aangetrokken had was 2,5 week geleden. In die 2,5 week heb ik o.a. Rodermarkt gevierd met heel veel genotsmiddelen die een 0,0 positief effect hebben op de gezondheid van het menselijk lichaam. Ik had een drukke werkdag van 8 tot 6 gehad, een korte nachtrust omdat ik bijna de hele avond lag te piekeren in bed en vlak voor dat ik vertrok nog een dik stuk appeltaart naar binnen gewerkt. Toch ging het lopen bovenverwachting redelijk goed. Oké het is nog lang niet het niveau waar ik afgelopen zomer en voor mijn kuitblessure op zat maar ik ben dik tevreden.

Voordat ik vertrok had ik bedacht dat ik het rustig aan zou gaan doen en me niet bezig ging houden met tijden en afstanden. Gewoon lekker lopen. Vooral ook om het hoofd leeg te maken, want lopende zaken en een onbevredigde vergadering van de avond daarvoor zorgden voor enige stress in het hoofd. Ik had daarom ook een route voor ogen waarbij ik richting de Lange Wijk zou lopen. De Lange Wijk is een lange rustige weg. Ideaal om te lopen. Als ik door het dorp loop ben je toch veel bezig met uitkijken en dat hoefde ik nu niet te doen.

Het was heerlijk lopen, maar in de verte zag ik de bliksemflitsen door de lucht schieten en donkere wolken steeds dichtbij komen. Ik besloot om daarom maar om te keren en liep weer terug naar huis. Daar aangekomen zag ik dat ik toch nog 7,6 kilometer op de teller had en ook niet eens in een voor mijn doen slechte tijd.

Kortom, ik zie de 4 Mijl weer iets zonniger tegemoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.