Studiebreak

      Geen reacties op Studiebreak

20141002_150819Hij is binnen! Het startnummer voor de 4 Mijl van Groningen. Mijn allereerste echte run. En ik kan je vertellen dat ik bij het zien van dit nummer toch wel een beetje zenuwachtig aan het worden ben. Volgende week zondag is het al zo ver en de afgelopen twee week heb ik stil gestaan! En niet alleen stil gestaan, de Rodermarkt is een aanslag op je lichaam. Grote hoeveel heden bier en slecht eten in combinatie met weinig slaap en zelfs een nacht helemaal geen slaap! Ik denk niet dat mijn conditie er beter van geworden is. De weken daarvoor waren ook al niet echt top omdat ik terug moest komen van een kuitblessure die mij in augustus en begin september een paar week aan de kant hield. Kortom, ik vraag me al af of ik hier nog wel aan moet beginnen. Doelstelling was om niet voor joker te staan, maar het predicaat joker komt aardig dicht bij.

IMG_20141002_140341Veel mensen denken dat ik het een stuk rustiger heb na de Rodermarkt. Tijd om te gaan hardlopen zou je zeggen! Echter schijn bedriegt. De overvolle evenementen agenda van Volksvermaken Roden zorgt ervoor dat ik en mijn mede bestuursleden constant bezig zijn. Over zes week komt Sint Nicolaas alweer in den lande en nog eens vier week later organiseren wij voor de 9e keer de Roder Weihnachtsmarkt. Toch evenementen die enige voorbereiding nodig zijn en waar we nu keihard aan werken. Wat dat betreft is het ideaal dat ik deze week nog vakantie heb. Zo kan ik mooi één en ander afhandelen en me maandag zonder al te veel kopzorgen weer storten op mijn werk bij Joy.

20141003_171717Naast mijn Volksvermaken werkzaamheden ben ik momenteel ook nog bezig met een studie. En ook dat gaat niet vanzelf. Dus er moest ook nog geleerd worden. Overdag, want de avonden waren volgepland met een vergadering, een bokbier en mosselavond en vanavond de pubquiz. Kortom drie bomvolle dagen waarin het hardlopen er bij ingeschoten is. Zelfs een break tussendoor zat er niet in. Of beter gezegd, gunde ik mezef niet. En dat terwijl een kleine break juist voor meer productiviteit zorgt.

En wat is nou een betere studiebreak dan een rondje hardlopen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.