Sesamfail…

      Geen reacties op Sesamfail…

SesamstraatVergeet IS, vergeet neerstortende vliegtuigen, vergeet de problemen rondom toestroom van vluchtelingen. We hebben wel even wat anders aan ons hoofd. Namelijk dat Sesamstraat verdwijnt van NPO1 en per 1 januari a.s. te zien is op een themakanaal. Na de protesten rondom zwarte piet zijn het wederom de volwassen die zich druk maken over iets waar geen kind wakker van ligt.

Politiek
Net als bij elk nietszeggend en onbenullig probleem in Nederland staat ook nu de politiek weer vooraan om zich er mee te bemoeien. Het liefst geilend voor een televisiecamera vertellen ze hoe erg ze het wel niet vinden. Om vervolgens Kamervragen te gaan stellen waarna ze de uurtjes weer netjes declareren. Gelukkig hebben we in Nederland alles netjes op de rit, waardoor ze alle tijd hebben om te gaan discussiëren over wat er op welk kanaal uitgezonden moet worden.

In janken uitbarsten 
Een kind wil Sesamstraat zien. En dat kan. Dat kan nu. Dat kan straks. Zal er op 1 januari één kind in janken uitbarsten of weigeren om naar Sesamstraat te kijken omdat de televisie niet meer op kanaal 1 staat maar op kanaal 573? Net zoals ik me vorig jaar al afvroeg of er überhaupt een kind is dat straks van Sinterklaas een cadeau weigert omdat piet niet meer zwart is? Hoe kunnen wij volwassen mensen steeds weer een probleem maken van iets wat totaal geen probleem is?

Uitleggen
Sesamstraat blijft bestaan. Het wordt alleen op een ander kanaal uitgezonden. Een thema kanaal dat zo goed als iedereen Nederlands huishouden kan ontvangen. Want daar zorgen we wel weer! Een platte LCD tv plus een bijpassend abonnement bij een willekeurige televisie aanbieder is natuurlijk met stip onze eerste levensbehoefte. Dus als er iemand is die mij kan uit leggen wat nou precies het probleem is? Graag!

So, what’s the point?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.