Samsung Gear Fit

      Geen reacties op Samsung Gear Fit

20140723_073147Gistermiddag kreeg ik via de post eindelijk mijn Samsung Gear Fit. Ik was er nogal hoopvol over, maar mijn eerste indruk is nou niet bepaald geweldig. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog of weet ik misschien nog niet helemaal hoe hij werkt.
Zo had ik gehoopt dat hij mijn telefoon kon vervangen tijdens het lopen. Dit is echter niet het geval. Je kunt slechts je telefoon via dat apparaatje aansturen waardoor ik nog steeds met een telefoon in de hand aan het hardlopen ben. De app die ik gebruik tijdens het hardlopen, Nike+, kun je al niet koppelen met de Gear Fit. De Gear Fit gaf gisteren na mijn loop ruim 2 kilometer minder afstand aan dan Nike+. Kortom het werkt nog niet helemaal. Ik ga vanavond alles nog een rustig bekijken en de bijgeleverde gebruiksaanwijzing nog maar eens lezen en zal er binnenkort weer op terug komen.

20140722_220751Ik heb gisteravond overigens wel heerlijk gelopen. Voor het eerst weer 5 kilometer aan één stuk gelopen. Dat was lang geleden. Ik heb echt het gevoel dat ik weer vooruit ga. Ik krijg weer het gevoel dat ik een half jaar geleden ook had; het gevoel dat je elke dag wil lopen en steeds verder! Het gevoel van hardlopen als verslaving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.