Rodermarkt 2017: Nog 4 weken!!!

      Geen reacties op Rodermarkt 2017: Nog 4 weken!!!

Rondom de vierde dinsdag in september staat Roden in het teken van de Rodermarkt Feestweek. Zes dagen lang vinden er tal van activiteiten, zoals de Rodermarktparade, Jaarbeurs van het Noorden en de Kortebaandraverij, plaats waarbij dagelijks tienduizenden bezoekers de weg naar Roden weten te vinden. Ik neem je mee in de voorbereidingen van al deze festiviteiten en natuurlijk in de Rodermarktweek zelf!

Parade Vlog

Thomas Berge, Lucas & Gea, Rene Karst, Jannes, Bouke, Wesley Klein en Grad Damen. Nee, het zijn niet de artiesten die met Rodermarkt sfeer moeten maken bij de plaatselijke horeca maar het is een kleine greep uit de line-up van de RadioNL Zomertoer a.s. zondag van 12:00 tot 18:00 uur op het evenemententerrein aan de Norgerweg in Roden.

Rustig
Dat is aanstaande zondag, maar over vier weken barst het echte feest der feesten los. En het kan aan mij liggen, maar ik heb er verder nog weinig over gelezen, gehoord of gezien. Geen borden in de regio van de Jaarbeurs van het Noorden. Geen stukjes in De Krant. Nog geen namen van bekende artiesten gehoord die komen optreden en nog weinig posters van de horeca gezien. En ook op Facebook en Twitter is het nog rustig.

Zou dat komen omdat de vakantie dit jaar erg laat valt? De bouwvak loopt pas deze week ten einde en de scholen beginnen nog een week later dunkt me. Of komt het omdat er nog van alles in Roden en omstreken te doen is?  Netgenoemde RadioNL Zometoer, de Liefair in Lieveren, Rockin Roon volgende zondag op de gedempte haven, het Bloemencorso in Eelde. Zijn we door al deze feestelijkheden in ons hoofd nog niet klaar voor de Rodermarkt?

Hollands artiesten en Rock & Billy festival
Hoe dan ook met nog vier week te gaan mag de PR campagne nu toch wel op gang komen, ook bij ons, bij Volksvermaken. Al is dat toch nog wel lastig als je op 27 augustus een Hollands artiesten-festival organiseert en op 3 september meewerkt aan een Rock & Billy festival. Want ook die evenementen verdienden de nodigde aandacht en mogen natuurlijk niet ondersneeuwen bij een overdaad aan Rodermarkt promotie. Daarom is het nu nog rustig qua Rodermarkt, al zal er af en toe wel een berichtje verschijnen.

Vlog
Vanaf 5 september gaat het echt los! Dan verschijnt namelijk elke dinsdag en donderdag op onze Facebookpagina een vlog over de Rodermarktparade. Zes afleveringen lang wordt je meegenomen in de aanloop naar het grootste evenement van Noordenveld. De bouwers komen aan bod maar ook wij, als organisatie, de makers van de stem-app voor de publieksprijs en de horeca.En wie weet, als het een succes is, gaan we tijdens Rodermarkt Feestweek wel gewoon door!

Het echte werk
De opnames van de vlog gaan volgende week beginnen. Dan gaan we onder andere met het bestuur de bouwgroepen van de Rodermarktparade voorzien het nodige gerstenat, wijn maar ook fris. Dan gaan voor ons ook de drukke weken beginnen waarbij we wekelijks een aantal avonden op pad zijn of vergaderingen hebben om de Rodermarkt Feestweek tot een groot succes te maken. Het echte werk gaat nu beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.