Nieuwe stok

      Geen reacties op Nieuwe stok

20141015_071845Oke, ik heb nu de 4 Mijl gelopen. De medaille ligt inmiddels al ergens onder in de keukenla. Maar wat nu? Stoppen? Dacht het niet. Nieuw doel? Lijkt me wel. Maar wat? Wat moet het nieuwe doel worden? Welk doel is realistisch? Wat is wordt mijn nieuwe stok achter de deur?

Allereerst wil ik weer in de flow komen die ik afgelopen had. Twee tot drie keer in de week hardlopen en dan afstanden van 8 tot 12 kilometer. Afhankelijk van de vorm en de tijd. Ik denk dat een afstand van rond de 10 kilometer ook het nieuwe doel moet zijn. Net een stapje meer dan de 6,5 van de 4 Mijl. En tevens ook een realistisch doel. Qua tijd wil ik dan zeker een paar minuten onder het uur zitten. Ik heb al eens 10 kilometer gelopen in 58;57 en daar kan zeker nog een paar minuten van af.

En 10 kilometer, wat voor mooie run hoort daar bij? Wat is een groot hardloop evenement met een afstand van 10 kilometer? Want ik heb genoten van en tijdens de 4 Mijl en wil graag vaker mee doen aan hardloopevenementen! Binnenkort het world wide web maar eens afspeuren of de laatste pagina’s van Runner’s eens doornemen.

En wat na de 10 kilometer? Misschien een keer een halve en dan de hele marathon? Een Marathon staat nog altijd wel op mijn bucket list…  Maar dat is voorlopig toekomst muziek.
Vanavond eerst maar weer eens daten met mijn Asics! Op naar de 10 Kilometer!

Welke nieuwe uitdaging ga jij aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.