Moeizaam…

      Geen reacties op Moeizaam…

2014-06-11 21.59.00

Nog een paar daagjes vakantie, lekker thuis in Roden. Althans, zou word het genoemd. Van vakantie was vandaag echter geen sprake. De laptop werd opengeklapt en er was werk aan de winkel. Tientallen e-mails, een bij te werken volksvermaken.nl en de voorbereidingen voor de Kunst & Keramiekmarkt van zaterdag a.s. behoorden tot de orde van de dag.

Die middag fietste ik een rondje door Roden. Overal even aanwaaien, wat afgeven, wat ophalen en overal even bijpraten. De meesten keren onder het genot van een flesje bier. Ik had immer vakantie en dat moet je natuurlijk wel vieren.

Rond een uurtje of negen, wederom achter de laptop zittend, keek ik eens naar buiten en zag dat het wel erg prettig hardloop weer was. Ik klokte snel een paar glazen water achterover, maakte af waar ik mee bezig was en trok mijn hardloopschoenen aan.

Na een weekje Zweden waar het niets anders was dan heuvel op, heuvel af, had ik verwacht dat het vlakke Nederlandse landschap me goed zou doen en dat het vandaag een makkie zou worden. Niet was echter minder waar… Al na anderhalf kilometer moest ik over in wandelpas wegens ernstige steek. Ik pakte mijn rust en wanneer ik dacht er weer klaar voor te zijn deed ik weer een poging om toch rennend mijn rondje te maken, maar het lukte niet. Met weer een illusie armer en een kop die op onweer stond keerde ik half lopen, half wandelend huiswaarts…  Geen idee waar het aan lag…

Of waren het dan toch die flesjes bier van van die middag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.