Let the beat control your body

      Geen reacties op Let the beat control your body

Screenshot_2014-06-26-16-13-10Nadat mijn Asics 9 dagen van een welverdiende rust hebben kunnen genieten en ik na een vergadering bij café Scheepstra (di), Australië – Nederland (wo), verjaardag van Jan (do), barbecue (vr), eigen verjaardagsfeest (za), feestje van G-star (zo), offday (ma) en een geld-tel-avond (di) weer eens de tijd had, hadden wij gisteravond weer een meeting.

Voor het eerst sinds maanden besloot ik om weer met muziek in de oren te gaan lopen. Eigenlijk had ik dat ’s middags al bedacht want ik had al een speciaal lijstje gemaakt op Spotify. Toen ik begon met hardlopen deed ik dat met Evy , maar vooral voor het schema. Zij vertelde me precies wanneer ik moest lopen en wanneer wandelen. Voor de starter is dit echt ideaal en ik kan het iedere beginner dan ook van harte aanraden!

Ik liep met haar mp3 het schema tot 5 km maar daarna was ik haar zat. Ik besloot op een winteravond om zonder Evy en muziek in de oren te gaan lopen en dat beviel me direct erg goed! Ik liep rustiger omdat ik het verkeer om me heen hoorde en daardoor schrok ik minder als iemand mij onverwacht passeerde. Het gaf meer rust in mijn hoofd omdat ik de dag beter kon overdenken. En last but not least, het gaf me de mogelijkheid om de mensen die tegen kwam fatsoenlijk te groeten en hun vragen en/of vragen te beantwoorden. Maar ik kon nu ook hun aanmoedigingen in ontvangst nemen! En die had ik soms (lees: meestal) echt nodig!

spotifyMaar nu dus weer met de oordoppen in de oren. Weer lekker in mezelf gekeerd. Zelf een lijstje samen gesteld op Spotify, zonder een Evy die er constant tussendoor lult. Ik hou van alle soorten muziek maar als ik hardloop moet het wel opzwepende muziek zijn. Het liefst Dance, maar ook een nummer met fanatieke gitaren kan mij aanzetten tot harder lopen. Of het de muziek was weet ik niet maar ik liep lekker! Zonder moeite liep ik heerlijk weg. En dat verbaasde me na al die feesten en partijen en 9 dagen waarop ik niet gelopen heb. Ik maakte een rondje van 6.12 kilometer die helaas wel onderbroken werd door een belangrijk te nemen telefoontje.

En wat ook prettig was; Ik had weer een telefoon met gps die wel werkte…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.