De Kogel is door de Kerk!

      1 reactie op De Kogel is door de Kerk!

PC241888-Cambodja-ossenkarrenHet gaat nu definitief door! Vrijdag 11 december stappen verkering en ik in Schiphol op het vliegtuig om daar 9 januari weer te landen. In de tussentijd gaan we fietsen in Thailand en Cambodja en pakken we daarna nog een paar dagen Bangkok mee.

foto: De Fietstoerist

 

Het gaat door
Begin dit jaar hadden wij onze zinnen gezet op deze reis, een optie genomen en later geboekt bij de Fietstoerist. Er was echter nog één klein probleempje; er moesten minimaal vier personen deze reis boeken om de reis door te laten gaan. Een paar weken geleden kwam het verlossende woord, het gaat door en kon alles in gang gezet worden. Tickets zijn inmiddels geboekt en zijn samen met de reis inmiddels betaald. Volgende week volgt een afspraak bij de GGD voor de inentingen en mijn nieuw paspoort moet ik nog even ophalen bij het gemeentehuis.

Paklijstjes
Over twee maanden is het zover. En nu is het een kwestie van voorbereiden. Op zoek naar goed fietstassen, paklijstjes maken, zorgen dat je niks vergeet. Heel goed selecteren wat je wel en niet meeneemt, want je moet alles meenemen op de fiets. Als het aan mij ligt begin ik vandaag al met pakken, want ik wil gisteren al wel weg! Had ik het begin nog mijn twijfels bij deze reis. Ik heb er nu echt heel veel zin in en kan niet wachten!

1 thought on “De Kogel is door de Kerk!

  1. Pingback: Als een kind zo blij! - GeRIKketik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.