Gezien op het www

      Geen reacties op Gezien op het www

wwwIk surf graag over het internet en via blogs en twitter kom ik vaak leuke, interessante, bijzondere of indrukwekkende artikelen en site’s tegen die ik graag met jullie wil delen! De ene keer zijn het er 10. De andere keer is het er maar één. Maar hoe dan ook, ze zijn het lezen zeker waard!

Deze 5 dingen moet je niet eten of drinken wanneer je een kater hebt
Zondagmorgen, uurtje of 10:00, na acht keer omdraaien er toch maar uitstappen en dan begint de ellende: Brak! Ik begin dan meestal met een kopje koffie, gevolgd door versgeperste sinaasappelsap en dan het liefst iets vet. Tosti’s met mayo/curry bijvoorbeeld. Fout! Dat zijn dus al de eerste 3 van de 5 dingen die je niet moet eten of drinken… Vlees, is dan niet echt mijn eerste levensbehoefte en aan alcohol denk ik dank aan helemaal niet… Dat scheelt weer. Wellicht kan ik niet eens aan alcohol denken, want het schijnt dat je nogal geil wordt als je brak bent…

10 Signalen om niet te negeren
Tippies voor het hardlopen! Altijd handig, en niet eigenwijs wezen! Luisteren!

Waarom je nooit kinderen moet nemen
Oké, deze tekst en uitleg is natuurlijk een beetje theatraal, maar er zit wel een kern van waarheid in. Al zullen alle ouders zeggen dat je er heel wat moois voor terug krijgt en dat geloof ik ook graag. Sterker nog, ik zou denk ik hetzelfde zeggen als ik vader was. Echter, de kans dat dat gaat gebeuren is momenteel (bewust) nihil, al kan mijn voortplantingsdrang zich nog altijd ontwikkelen…

7 Beste manieren om af te koelen (zonder airconditioning)
Kijk, hier hebben we wat aan! Handige tips. Hoewel ik moet zeggen dat ik eigenlijk weinig tot geen last heb gehad van de warmte. Gewoon op het heetst van de dag een stapje terug doen en voldoende blijven drinken! Staat er overigens niet bij, maar voldoende koud water drinken en het tempo een beetje aanpassen is mijn tip!

Allereerste springkussenfestival van Nederland binnenkort in Amsterdam
Gaaf!!! Ik wil heen! Wie gaat mee?

Op wijnreis in de Achterhoek, omdat het kan!
Wijn dichtbij huis! Zelf heb ik een fantastische ervaring met het proeven van wijnen in de Elzas. Waarbij we een oud Frans wijnboertje kwamen die een prachtig proeflokaal had waar hij ons zijn wijnen lied proeven en hele verhalen vertelde over “der krieg”. In het Duits, want de mensen in de Elzas moesten tijdens de tweede wereld oorlog Duits praten, en dus was het een taal die hij nog goed sprak. Zou ook ongetwijfeld met de ligging van de Elzas te maken hebben, namelijk tegen de Duitse grens. Met een kofferbak vol dozen wijn reden we weer terug naar Nederland.
Afijn, dergelijke wijnproeverijen zijn dus ook gewoon in Nederland mogelijk! Ga ik eens doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.