December

      Geen reacties op December

Ba5W59DIUAAiw9EDe maand van Sinterklaas, de Kerstman en lekker warm voor de houtkachel zitten. De maand van pepernoten, kerstkransjes en oliebollen. De maand van warme chocolade melk, warme kwast en glühwein. De maand dat we ook weer los kunnen met de nieuwe dr. Denker! De maand waarop sjaals, handschoenen en mutsen niet alleen meer als accessoire gedragen worden maar als een noodzakelijk iets.  De maand van kerstpakketten, Serious Request  en het overdadig nuttigen van alcohol en chocoladeletters.  De Laatste maand van het jaar.

Bomvol
En de maand die zoals elk jaar weer bomvol zit met feesten, partijen en activiteiten. Met een vluchtige blik op de agenda zie ik sowieso al twee Sinterklaas vieringen, de 9e Roder Weihnachtsmarkt op 13 December, de trekking van de ‘Tientjes verloting’ ten behoeve van de kinderboerderij, oudejaarsborrel van Volksvermaken, de Kerstdagen en natuurlijk de grootse afsluiter van het jaar; Oud & Nieuw! Aangevuld met de nodige etentjes, borrels en vergaderingen. Gelukkig mag ik in de laatste week van dit jaar nog een week vakantie noteren. Heb ik dan mooie de tijd om het nodige secretariaat werk voor Volksvermaken te doen en een aantal uurtjes extra in de studieboeken door te brengen.

Hardlopen
Leest u nog even mee met een blogpost van een maand geleden. 75 km was het doel. Koekoek…  Oh ja, èn drie keer in de week! Nogmaals koekoek… Het is op 30,81 km verdeelt over vijf runs uitgedraaid. Het lijkt er in de verste verte niet eens op de doelstelling. Maar goed, streep eronder en de doelstelling opnieuw noteren. Al hoewel de december maand nou niet bepaald de meest ideale maand is voor dit soort hardloopdoelstellingen. Zie bovenstaande.

Laten we daarom vanavond direct maar het goede voorbeeld geven en de kou in duiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.