De allerbeste wensen voor 2019!

      Geen reacties op De allerbeste wensen voor 2019!

Ik sliep. Heb het allemaal niet meegekregen. Oh ja, toch. Heel even. Toen ik wat geknal hoorde. Maar al snel was ik weer in dromenland. Om vanmorgen wakker te worden, snel te douchen en te ontbijten om weer te kunnen skiën. Oud & Nieuw op de piste is toch wat anders dan Oud & Nieuw thuis.

Na een lange skidag en de aprés-ski volgde gisteravond het oudjaarsdiner in het hotel. De ogen vielen tijdens dat diner steeds verder dicht en voor elfen ging het lampje helemaal uit. Geen jaarwisseling dus. Het maakt mij niet zoveel uit. Vanmorgen stond ik weer fris en fruitig op de piste in Selva di Val Gardena in Italië! En vanaf die piste wens ik jullie allemaal het aller allerbeste voor 2019! Maak er wat moois van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.