Als een kind zo blij!

      Geen reacties op Als een kind zo blij!

wpid-20151018_131654.jpgMannen worden nooit volwassen. Of pas op late leeftijd. Uit (een gedateerd) onderzoek blijkt zelfs dat mannen pas op hun 43e volwassen worden. Dan heb ik gelukkig nog twaalf jaar te gaan, al kan ik mezelf totaal niet rijmen met de top 15 van dingen die een man onvolwassen maakt. Punt 2, doe ik slechts incidenteel na het stappen. Punt 10, wordt ik steeds beter in en bij punt 12 betreft het alleen woorden tot de “of”. De rest van de punten is aan mij niet besteed. Maar ook in mij zit nog steeds het kind en dat kwam afgelopen zondag weer helemaal in mij naar boven!

Geschikte fiets
Voor onze fietsvakantie naar Thailand en Cambodja was ik nog op zoek naar een geschikte fiets. En eigenlijk moest dat gewoon een mountainbike worden. Voor de reis zou ik er dan wat dunnere banden en een bagage drager op laten zetten, maar voor die tijd en na de reis zou ik hem kunnen gebruiken om door de bossen te crossen. Iets was ik overigens nog nooit had gedaan. Ik ben/was voornamelijk een wegfietser.

Voor weinig
Dus op zoek naar een fiets en waar begin je dan je zoektocht? Juist, bij de plaatselijke fietsenboer en dus liep twee week geleden de Bikelife in Roden binnen. Even kort mijn verhaal vertelt, wat ik ging doen, wat ik nodig had en wat ik wou hebben. En natuurlijk voor weinig. Ik ben en blijf natuurlijk Hollander! ;-). Bikelife had de perfecte fiets voor mij achter staan. Een zeer nette tweedehandse waar ik als incidenteel-fietser het prima op kan doen! En inderdaad, ook voor weinig!

wpid-20151018_131711.jpgPrachtig! 
Afgelopen zondag zondag gingen verkering en ik samen een eindje fietsen op de mountainbike. Het had de dagen ervoor regelmatig geregend en dus lag er modder genoeg in het bos. En daar was hij dan! Het kind! Het kind dat in mij ontwaakte! Waar verkering de plassen behendig ontweek ging ik er dwars door! Hoe meer modder er om mijn oren vloog, hoe mooier! Heuveltje (die hier overigens maar weinig zijn en als ze er zijn, zijn ze heel klein, dus eigenlijk mag het geen naam hebben) op, heuveltje af. Prachtig! Ik had vele jaren eerder zo’n fiets moeten kopen! Ik kan nu al niet wacht tot volgende week! Dan gaan we weer!

WORDT JIJ OOK ZO GELUKKIG VAN HET CROSSEN OP DE ATB? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.