Evenementen Agenda 2016

      Geen reacties op Evenementen Agenda 2016

20160125_122746.jpgNog even en dan valt bij alle leden van de Vereniging voor Volksvermaken Roden de evenementenagenda van 2016 op de mat. Zo heel spectaculair is dat eigenlijk niet want op wat cijfertjes na is hij vrijwel identiek aan vorig jaar. Met één toevoeging op zondag 10 Juli. Dan zijn wij weer voornemens om een historische motoren demonstratierace te gaan organiseren. Voor de rest, de bekende evenementen. Rondom Hemelvaart het Concours Hippique, de Lus van Roden, ZomerfeestRoden.nl, de Rodermarktfeestweek, de Sinterklaas intocht en de Weihnachtsmarkt. En ook al staan deze evenementen al jaren op de agenda en lijkt er weinig tot niks te veranderen, vernieuwen doen we toch elk jaar weer!

Tablets
Het zal de meeste mensen waarschijnlijk niet eens opvallen maar elk jaar wordt er gesleuteld aan onze evenementen. Elk jaar weer worden al onze evenementen kritisch geëvalueerd en wordt er gekeken waar we zaken kunnen verbeteren. Het zijn vaak geen schokkende aanpassing. Maar wij proberen het elk jaar beter te doen dan het jaar ervoor. En natuurlijk met onze tijd mee te gaan. Je ziet het bij de Lus van Roden en de Kortebaan draverij met de led-schermen, voorafgaand aan de Sinterklaas intocht met de filmpjes op de Facebook, de jurering van de Rodermarktparade waarbij het papier is vervangen door Tablets en ook de Weihnachtsmarkt is in de afgelopen jaren erg gegroeid. Maar ondanks dat zijn er altijd verbeter punten. Verbeterpunten die wijzelf wellicht over het hoofd zien. Daarom worden ook commissies aangevuld en versterkt, hebben we natuurlijk het verloop in het bestuur en staan wij altijd open voor ideeën van wie dan ook. Dus schroom niet of een mailtje te sturen met je ideeën naar info@volksvermaken.nl 

Hoop werk te verzetten
Maar voordat we ons verenigingsjaar aftrappen met het traditionele neutje schieten op 2e paasdag hebben we eerst nog een hoop werk te verzetten. Alle leden moeten weer een nieuw lidmaatschapskaart krijgen en een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering. Bovendien, niet geheel onbelangrijk moet de contributie geïnd worden. Alle draaiboeken wachten weer op een kleine aanpassing voor dit jaar. Evenals de website waar alle data weer aangepast moeten worden. Ook onontbeerlijk voor het door kunnen laten gaan van alle evenementen zijn onze sponsoren. Zij worden de komende weken allemaal door ons benaderd. Daarnaast gaat de inschrijving van de Rodermarkt binnenkort open. Een paar honderd standhouders worden aangeschreven waarvan velen het inschrijfformulier weer terug sturen die weer verwerkt moeten worden. Over Rodermarkt gesproken, we zijn inmiddels ook alweer druk bezig om alle bouwgroepen van onderdak te voorzien. En aangezien we nog geen nieuwe loods hebben, waar we overigens ook nog druk mee bezig zijn, is dat weer een pittige klus. En uiteraard zijn er de voorbereidingen voor de grote evenementen die er in mei en juni aan komen zoals Hemelvaart en de Lus van Roden.

Actiepunten 
Kortom, ook in de maanden januari en februari wordt er niet stil gezeten. De komende weken staat er elke week minimaal één vergadering in mijn agenda. En achter elke vergadering komen weer de nodige actiepunten weg. Het houdt je van de straat zullen we dan maar zeggen. Of juist op de straat. Want (bijna) alles (behalve het Neutjeschieten) wat we organiseren vind plaats op straat. In het centrum. Van Roden. Voor Roden!
De complete agenda van Volksvermaken bekijken? Klik op ‘lees verder’

 

agenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.