18,19 Kilometer…

      Geen reacties op 18,19 Kilometer…

112 - Lus van Roden 11-07-2014…Op de fiets.
We hebben Hemelvaart nog maar net achter ons gelaten. De laatste sporen van alcohol hebben net het lichaam verlaten en ook de verslavende drang naar het dagelijkse kaassoufletje aan de snackkar is weg. Maar wij zijn alweer bezig met het volgende evenement in Roden. De Lus van Roden op zaterdag 6 Juni. Een wielerwedstrijd over een parcours van een dikke kilometer dat sinds dit jaar samen met de “Acht van Noordenveld” die een dag later wordt verreden onderdeel is van de KNWU Clubcompetitie.

Tijdens de Lus van Roden worden er wedstrijden voor heren (100 km) en dames (50 km) gereden plus nog een tweetal puntenkoersen en een ploegentijdrit. Kortom een bomvol programma op zaterdag 6 Juni vanaf 16:00 uur in Roden. Uiteraard met de start/finish voor de gezellige bomvolle terrassen op de Brink!

In de aanloop van de Lus moeten ook de uitnodigingen voor de genodigden ruimte na afloop van de huldiging weer de deur uit. Sponsoren, ere leden, vrijwilligers en andere genodigden. Bij elkaar ruim 100 enveloppen die de deur uit moeten. Normaal gesproken plak ik er een postzegel op, maar gisteren wou ik er wel even op uit en heb ik een groot deel zelf bezorgd. Op de fiets. Het leuke hieraan is dat je veel contact hebt met de mensen waar je de uitnodigen bezorgd. Even een praatje en weer verder. En, een kostenbesparing van € 60,- op de postzegels! Minus een ijsthee. Dat dan weer wel.

18,19Al met al was het wel een rondje van 18,19 kilometer. Ik had niet verwacht dat ik zo’n groot rondje in Roden kon maken. Al fietsend dacht ik bij mezelf, de volgende keer ga ik hardlopend de brieven bezorgen. Schoudertas om en gaan. De volgende keer is in September. Ongeveer twee week voor de Rodermarkt. Dus als ik even door train moet dat kunnen. Oh ja, door trai… Dat is er de afgelopen twee weken even niet van gekomen…. #Fail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reken onder staande som uit. (Sorry... Is ter beveiliging tegen spam...) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.